informatie aanvragen

Wij denken niet in verpakkingen maar in oplossingen!

Kennis van de supply chain zorgt voor integrale kostenreductie

De kennis van schakels in de logistieke keten is van groot belang om tot een efficiënte en duurzame integrale kostenreductie te komen. Daarom is een complete aanpak van groot belang. OPACK denkt mee in het gehele proces. Van het verpakken van producten en displays tot aan het vervoeren en lossen van goederen.

Meer weten over milieubewust verpakken. Meer weten over milieubewust verpakken. Meer weten over milieubewust verpakken.Meer weten over milieubewust verpakken. Meer weten over milieubewust verpakken.Meer weten over milieubewust verpakken. Meer weten over milieubewust verpakken. Meer weten over milieubewust verpakken. Meer weten over milieubewust verpakken.Meer weten over milieubewust verpakken. Meer weten over milieubewust verpakken.Meer weten over milieubewust verpakken. Meer weten over milieubewust verpakken. Meer weten over milieubewust verpakken.

Hoe u het juiste formaat verpakking kunt realiseren

Wat een slimme display oplossing voor u kan betekenen

Hoe u tijd en geld bespaart door slim te verpakken

Milieuvriendelijk verpakken en toch goedkoper? Het kan!

Al geruime jaren luisteren wij naar de verhalen van onze klanten. Welke logistieke uitdagingen zij hebben en welke dienstverlening hier vervolgens het beste bij aansluit. Deze ervaring zet OPACK om in kennis om zodoende de goedkoopste en beste verpakkingsoplossing voor u te realiseren.

OPACK denkt niet in dozen maar in oplossingen! Er zijn veel factoren binnen de Supply Chain welke effect hebben op de kosten. Door onze brede kennis en jarenlange ervaring, nemen wij al deze factoren mee in het maken van een kosten reducerende verpakkingsoplossing. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat uw verpakking in welke vorm dan ook voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen.

Neem contact op

Melanie Daniels en Erik Jansen

Erik Jansen

e.jansen@opack.nl
+31 (0)77 320 12 35
+31 (0)6 22 77 95 49

Wij geven advies en bieden oplossingen!

Van pack tot unpack

We doen het samen! Of het nu om één enkele verpakking gaat of om een complete update van uw logistieke afdeling, OPACK gaat samen met u het traject aan. Wij gebruiken korte en persoonlijke lijnen om samen op efficiënte wijze tot het beste resultaat te komen.

Neem vrijblijvend contact op