informatie aanvragen

Displays die met pakketvervoer verzonden kunnen worden.

Displays niet vullen voor het verzenden

OPACK werd door een klant gevraagd om op een efficiënte manier naar de distributie van verpakkingen te kijken. Bij voorkeur een formaat welke kosten reducerend vervoerd kan worden en minder schade oplevert.

Oplossing

De oplossing

Samen met de klant werd er gekeken naar een kosten reducerende oplossing voor het transport van kartonnen displays. Displays worden vaak vóór het distribueren gevuld met producten waardoor het vervoer moeilijker wordt. De verpakking en het product zijn kwetsbaarder én de verzendkosten hoger zijn door een groter volume. Door de displays zo te maken dat deze met pakketvervoer gedistribueerd kunnen worden, wordt de besparing op transportkosten tot drie keer groter dan de algehele kosten van de displays. Inclusief afvullen! Daarnaast is er, deels door creatief gebruik van kwalitatief verpakkingsmateriaal, minder schade aan de displays.

De weg naar succes

Weg naar succes

Ten eerste zijn er displays ontwikkeld welke middels pakketvervoer op transport kunnen. Voorheen werden deze middels palletdistributie vervoerd. Door de goederen in trays in de displays te plaatsen wordt het compact. Hierna worden de dozen bij levering uitgevouwen zodat er een display ontstaat.

De reactie

“De besparing in transportkosten waren 3 keer groter dan de gehele kosten voor het ontwikkelen van de displays. Minder schade én meer winkeliers hebben de displays ingezet” 

Neem contact op

Melanie Daniels en Erik Jansen

Erik Jansen

e.jansen@opack.nl
+31 (0)77 320 12 35
+31 (0)6 22 77 95 49

Slim ontwerp, dieptekennis en advies

Van pack tot unpack

Neem vrijblijvend contact op